Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylvia018 - 09-07-2015 08:27:52
Garantie & Verzekeringen

Hoe kan ik controleren dat de schade die is uitgekeerd ook het overeengekomen bedrag is?

Beste,
ik ben 3,5jaar geleden aangereden met mijn auto. naast de materiele schade (die vlot werd afgehandeld en via de bank) had ik last van mijn nek en wat immateriele schade ingediend (fysiotherapie + reiskosten). ik heb 2,5 jaar lang wekelijks lopen leuren om wat de status was. ik kreeg telkens een andere reden of status te horen van mijn tussenpersoon (fdc in mijdrecht). nu zei mijn tussenpersoon laatst weer dat het afgehandeld was en dat ik geld zou ontvangen. gister stond hij ineens voor mijn deur met een enveloppe met contant geld (omdat overmaken lang zou duren). ik heb meerdere keren gevraagd om bewijs en ook aangegeven dat ik toch voor kwijtschelding moet tekenen. ik wil iets zwart op wit, maar dit was er volgens hem niet want dit kwam uit een coulance potje dus dan gelden er andere regels. dit was hij telefonisch overeen gekomen met de tegenpartij.

ik vertrouw het niet en wil iets zien van de tegenpartij (zwart op wit) dat het bedrag dat ik nu contant heb ontvangen daardwerkelijk klopt. het kan toch niet dat je contant geld krijgt en nergens voor moet tekenen? ik zou bij wijze van spreken nu ook kunnen zeggen dat ik nooit wat ontvangen heb want ik heb nooit ergens voor getekend.

welke stappen zou ik kunnen ondernemen om te controleren of dit klopt? ik heb al eens om contactgegevens gevraagd van de tegenpartij maar die kreeg ik niet (omdat het zogenaamd afgehandeld was maar ik vervolgens wel weer maanden moest leuren).
ik heb het vermoeden dat het bedrag hoger is en ik daardoor schadegeld misloop.

ik heb helaas geen contact gegevens van degene die mij heeft aangereden.