Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jantje781 - 13-07-2015 17:42:33
Geldzaken & Recht

Servicekosten studentenkamer

Hallo,

ik woon sinds 1 januari 2014 op een kamer in utrecht wat verhuurd wordt door 4-freedom. nu heb ik recent (10 juli 2015, wettelijk te laat dus) de servicekosten ontvangen van het kalenderjaar 2014. in mijn kamer lopen 2 centraleverwarmingsbuizen die ervoor zorgen dat het in mijn kamer minimaal 20 graden is, ik hoef dus nooit mijn verwarming aan te zetten en verbruik dus ook geen gas. na drie maanden zijn hier ook meters op geïnstalleerd. deze meters moeten dus aantonen dat ik niks gebruikt heb. uit de afrekening blijkt dat ik toch nog voor 180 euro heb verbruikt...
daarnaast hebben ze ineens de internetrekening zonder waarschuwing of bericht met bijna 260 euro verhoogt! iets waar ik heel erg van schrok.
ik krijg nog steeds geld terug omdat ik veel te veel heb betaald blijkbaar dus helemaal de rekening afwijzen is ook geen optie. is er iets wat ik kan doen om alsnog deze kosten terug te krijgen?
alvast bedankt voor de moeite