Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ml
mleijendeckers - 20-07-2015 13:38:32
Computers & Telefonie

Vodafone rekening zonder btw vermelding

Sinds enkele maanden stuurt vodafone consumenten slechts nog facturen zonder een duidelijke uitsplitsing van de kosten en btw bedragen. er wordt alleen vermeldt dat de kosten incl. btw zijn zover van toepassing. volgens mij is wettelijk niet toegestaan. ook naar consumenten moeten uitsplitsing en vermelding van btw bedragen zichtbaar zijn op de factuur. vraag is dus, handelt vodafone correct?

2e als je toch een rekening wil met btw dan moet je zakelijke klant worden. maar daar gelden andere voorwaarden en tarieven voor. dat wil ik niet. kunnen zij mij dwingen of moet zijn op verzoek toch een factuur met btw specificaties afgeven??

3e tevens geven zijn aan niets met terugwerkende kracht te kunnen (willen) aanpassen en toesturen. wijzigingen zijn alleen van toepassing op nieuwe rekeningen / facturen. mag dit binnen de wet?