Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jacky2006 - 22-07-2015 14:47:44
Huishouden & Energie

Ketel Remeha maakt herrie

Hoi allemaal,

ik woon op een appartement en in de ruimte hiernaast hangt een grote ketel van het merk remeha. deze maakt soms nogal een soort van broemend geluid. meestal hoor ik het wel, maar is het geluid wel te verdragen. alleen soms maakt hij zoveel herrie dat ik er wel degelijk last van heb. vooral de afgelopen nacht was het flink raak. de ketel produceerde zoveel geluid dat ik er slecht van geslapen heb. nu heb ik zelf de balle verstand van ketels.
er zijn al mensen naar wezen kijken die er meer vanaf weten, die wisten mij te melden dat ze niks bijzonders zagen aan de ketel. de druk was goed, de temperatuur was prima en verder merkten ze geen bijzonderheden op. ook word er mij verteld dat er regelmatig onderhoud is aan deze ketel. zelf ben ik daar niet bij en weet dan ook niet of ze echt alles controleren aan de ketel.
wel weet ik dat de ketel meer kabaal kan maken als hij niet voldoende is bijgevuld, dit is mij verteld. ook heb ik het internet al afgezocht naar mogelijke oorzaken waar ik geen wijs uit word. ik weet niet of dit normaal is dat ketels zoveel herrie horen te maken. of dat er toch iets aan de hand is wat men over het hoofd ziet. want soms krijg ik het gevoel dat men vind dat het tussen de oren zit en dat ik niet zo moet zeuren, aangezien een ketel nu eenmaal herrie maakt. mijn vriend heeft al geopperd om eventueel iets van schuimrubber te laten plaatsen, maar ik weet niet of dat ook helpt. misschien heeft hier iemand wat tips. alvast bedankt.