Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ray1967
ray1967 - 25-07-2015 08:49:15
Elektronica & TV

Pomp vaatwasser maakt veel lawaai

Wij hebben een bosch inbouw vaatwasser type smv90m00nl/74 ,deze is van december 2014, dus nog in de garantie.
onze klacht is dat de pomp veel lawaai maakt tijdens het afpompen,dit is eigenlijk begonnen na de laatste reparatie onderste deurrubber.

ik heb er een monteur van bosch bij gehad, maar vond het geluid acceptabel, daar het een slijtage onderdeel is, en kon verder geen last.

daar het probleem na de laatste reparatie is begonnen heb ik nog even aangegeven of de afvoerslang misschien niet iets geknikt zit achter de vaatwasser doordat de vaatwasser er gedeeltelijk uit geweest is, maar ook kon dit niet volgens de monteur daar hij het anders helemaal niet zou doen.

waar ik natuurlijk bang voor ben is dat de pomp het na de garantie begeeft, en probeer dan maar eens je gelijk te halen.

mijn vraag op dit forum is even mee te denken met bovenstaande.

alvast bedankt voor de reacties.