Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
simeon916 - 26-07-2015 13:44:41
Garantie & Verzekeringen

Mag je na het claimen van schade 17 BM treden Zakken?

Ik ben al ruim 15 jaar klant bij polis direct. ik heb daar mijn auto allrisk verzekerd. ik heb nog nooit schade gereden, dus ook nog nooit schade geclaimd zodoende ik in bm trede 29 zit. nu heb ik een mooie smetteloze auto met een vervelende schade. het gaat om parkeerschade die door een onbekende kl..tzak erin gereden is uiteraard zonder een briefje achter te laten. aangezien er geen getuigen zijn kan ik geen aanspraak maken op het waarborgfonds. gelukkig ben ik goed verzekerd, dacht ik...
het gaat om een schade van 400-500 euro. willen die lui van polis direct mij laten zakken van bm trede 29 naar 12!!! dat zijn 17 treden!!! omdat ze altijd vanaf trede 19 rekenen zeggen ze aan de telefoon!!! hoe kan ik dan in trede 29 zitten. ik vind dit een luizenstreek van polis direct. een hele aparte manier om hun klanten te belonen die al die jaren schadevrij hebben gereden. mogen ze die schadevrije jaren/treden zomaar inpikken?
ik zit er in ieder geval aan te denken het zelf te betalen en met alle twee de auto's die ik bij polis direct verzekerd heb uit te wijken naar een verzekeraar die schadevrij rijden wel beloond.