Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ze
zegveld1 - 28-07-2015 14:46:40
Computers & Telefonie

onverklaarbaar boven je limiet vodafone

Voor de 3e keer is mijn dochter op onverklaarbare wijze over haar limiet van vodafone heen.
ze moet nu 50 euro betalen.

vodafone gebeld. mijn dochter zou op 26 juli een sms gehad hebben dat ze op 75 % van haar data zit. omdat ze reeds eerder op onverklaarbare wijze dik boven haar limiet zat is ze daar nu heel voorzichtig mee. op 27 juli omstreeks 10.30 uur word er ineens 470 mb van haar data afgeschreven (volgens de telefoniste van vodafone) terwijl mijn dochter aan het sporten was en dus niet haar telefoon gebruikte. volgens vodafone kan dat makkelijk !?!

nu willen wij graag weten waaraan de data verbruikt is. vodafone weet dat niet vertelde de telefoniste mij. mijn dochter kan dat zelf ook niet zien op haar toestel.

vodafone kan niets voor ons betekenen. de vorige keer kreeg ze haar geld nog terug omdat ze geen sms had gehad. nu moet ze gewoon betalen.

kunnen wij hier nog iets mee ?