Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
speedyjohan - 28-07-2015 18:46:32
Huishouden & Energie

Woonsquare werkt absoluut NIET mee

Hallo

in 2012 kocht mijn moeder bij woonsquare in middelburg een hoekbank t.w.v 800euro. er gingen wat weken overheen toen die bank werd afgeleverd. die bank stond er net, en toen kwamen er al scheurtjes in de stof, dus bank weer opgehaald, en mijn moeder hoefde niks te betalen. ongeveer anderhalf jaar later ging de bank weer scheuren, maar er was inmiddels al 2 jaar verstreken, toen we die klacht wederom gingen melden bij woonsquare gingen ze ineens heel moeilijk doen. we konden kiezen uit 2 opties:

1: nieuwe bank kopen, maar wel met bijna 300euro bijbetaling
2: repareren, maar dan wel met 30% zelf betalen.

uiteraard gingen wij daar niet mee akkoord, maar toen liet woonsquare zich niet meer horen. tot ik zelf laatst de geschillencommissie heb ingeschakeld, en een klacht geplaatst heb bij www.klacht.nl.

vandaag werd mijn moeder gebeld door hun, dat mijn moeder liegt, mijn moeder zei dat er geen kinderen wonen, maar dat is volgens woonsquare een leugen, ik zou bij mijn moeder wonen, nou ten eerste ben ik 35 jaar en geen kind meer, en ten tweede, ik woon misschen 1 of 2 maanden even thuis, ivm mijn verhuizing naar duitsland.

wat zouden we nu kunnen doen? ze blijven bij hun standpunt, onze garantie voor die bank loopt tot november 2015. maar ze willen niet coulant zijn. die scheuren in de bank die komen niet door wild omgaan met de bank, mijn moeder is 67, en ik dus 35, en we snappen echt wel dat je niet kunt springen op de bank, er steken ook nog scherpe pinnen uit in de leuning, waar mijn moeder zich al regelmatig aan heeft open gehaald.

help ons, want we zijn echt radeloos, tegen zo'n bedrijf schijnen we niet op te kunnen