Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
laurens84 - 10-08-2015 16:59:06
Auto & Vervoer

DHL in gebreke

Onlangs heeft onze familie in duitsland een verzekerd pakket met unieke inhoud naar ons verstuurd. dit pakket is nooit aangekomen en dhl heeft geen informatie waar het gebleven is. dhl nederland verwijst ons door naar dhl duitsland welke zegt dat het onderzoek weken zal duren. onderhand wordt de kans steeds groter dat het pakket daadwerkelijk vermist terwijl dhl nederland niets onderneemt om te onderzoeken waar het pakket gebleven is. overigens is het duidelijk dat het in nederland mis is gegaan en dat dhl op meerdere punten in gebreke is gebleven.

we zouden graag aangifte willen doen. is dat mogelijk of zijn er ook andere mogelijkheden om het onderzoek te versnellen?