Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miranda500 - 20-08-2015 22:29:48
Geldzaken & Recht

Emotionele schade en verschillen in offerte/factuur bruiloft

Mijn dochter is begin juli getrouwd en heeft haar bruiloft laten regelen door "trouwen in het bos". het is een heel lang verhaal wat er allemaal mis is gegaan. we hebben een klachtenbrief gestuurd van 3 a-4 tjes. werkelijk bijna alles wat er met het bruidspaar is afgesproken is verkeerd uitgevoerd of niet volgens de afspraken uitgevoerd. het allerergste was dat de usb stick met muziek die tijdens de ceremonie gespeeld zou worden zoek was. muziek die het bruidspaar met veel zorg had uitgekozen. de reactie van mevr. balduk (eigenaar van het bedrijf) op alle klachten was werkelijk bedroevend. bijna alles schoof ze af. of het lag aan het bruidspaar of er was wel een andere reden waarom iets anders was dan afgesproken. geen excuses, helemaal niks.
vervolgens ontving het bruidspaar de factuur. deze klopte niet. er kwam een nieuw factuur. ook deze was niet goed. voor de derde keer kwam er weer een ander factuur. deze klopte van geen kant met de getekende offerte. we hebben zelf alles uitgerekend en het bedrag overgemaakt waar het bedrijf volgens de offerte recht op had. nu is er nog een openstaand bedrag van euro 700,00. het bedrijf heeft aangekondigd dat dit bij een incassobedrijf wordt aangemeld. ik weet niet of ze dit doen, maar wat kunnen we verwachten? is het misschien beter om zelf naar een advocaat te gaan? we hebben alles zwart op wit en overal blijkt uit dat mevr. balduk zich totaal niet aan de afspraken gehouden heeft. hoe sterk staat het bruidspaar v.w.b. emotionele schade en betaling?