Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ellencc
ellencc - 23-08-2015 11:57:27
Vakantie & Reizen

Gratis tickets van easy-Jey

Onderstaande email kreeg ik in mijn postvak. ik heb nog nooit met deze mij gevlogen en ben dat ook niet van plan nadat ik de televisie serie over easy-jet gezien heb.
ik durf niet zo goed verder te klikken, want ik weet niet wat ik dan kan verwachten en wat ik voor info vrijgeef.
zijn er meer mensen die deze email gekregen hebben en wat heb je er mee gedaan? is het een vorm van oplichting, ik ga er niet van uit dat easy-jet die doet.

een hele lange tijd geleden heb je een reis gemaakt met easyjet. we hopen dat je toen van deze reis hebt genoten. we willen je graag binnenkort weer terug zien. daarom sturen wij jou deze e-mail.

we hebben sinds kort een nieuwe vliegroute van amsterdam naar praag. dagelijks vertrekt onze vlucht om 10:50 van schiphol en landt na slechts 1 uur en 30 minuten in praag.

we willen jou 5 retourtickets aanbieden van amsterdam naar praag. jij kan zelf kiezen met wie jij wil gaan. dit zijn open tickets dus jij kan ook zelf bepalen wanneer jij wil gaan.

* deze 5 retourtickets zijn geldig tot met 30 september 2016.
* deze 5 retourtickets kunnen wel worden ingeruild voor contanten.

op de volgende pagina kan jij je tickets bevestigen.

daarna hebben we een korte vraag voor jou. wees gerust, het duurt minder dan een minuut. we willen graag jouw eerlijke mening over onze service, zodat wij die nog verder kunnen verbeteren.


bevestig hier
jouw 5 retourtickets