Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tatipikalawan - 02-09-2015 17:33:24
Voeding & Gezondheid

2e graads brandwonden van Voetenbad

Mijn ouders hebben een voetenbad kts 880 van cresna gekocht in juni, eenmalig gebruikt omdat de voeten van mijn van 2e graads verbrand zijn. voetenbad is opgestuurd, eerst een maand op hoofdkantoor kijkshop in magazijn gelegen, na een belletje van ons wat de stand van zaken is, is het voetenbad alsnog opgestuurd en u blijkt uit test rapport dat er het voetenbad beschadigd is aangekomen, de massageroller was kapot, (zat er niet eens bij toen mijn ouders het kochten) en het bad werd niet warmer dan 35 grade celsius, dus niks aan de hand.
hoe verklaar je dan de 2e graads brandwonden aan zijn voeten, waat hij nu al meer dan 8 weken last van heeft. de foto's van de voeten zijn best schokkend. hoe nu verder om alsnog kijkshop en fabrikant aansprakelijk te stellen.