Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marlies238 - 04-09-2015 00:04:59
Vakantie & Reizen

Alles afgesloten, geen teruggave na annulering

Eind mei, begin juni was ik voor vakantie op maleisisch borneo, 5 juni heeft hier een aardbeving plaatsgevonden bij mount kinabalu, de berg die wij, door middel van een optionele excursie via de reisorganisatie te boeken, een week later zouden gaan beklimmen. deze excursie is door de reisorganisatie geannuleerd. bij boeking deelname aan het calamiteitenfonds betaald en verder een reis- en annuleringsverzekering afgesloten.
de claim voor het annuleren van de beklimming is door de reisorganisatie bij calamiteitenfonds neergelegd. deze is afgewezen omdat er geen extra kosten zijn gemaakt en de reis op gelijkwaardige waarde is voortgezet. waar over te twijfelen valt omdat we ipv de beklimming plotseling 2 vrije dagen in ons programma hadden. plus dat de kosten voor die 2 dagen niet in verhouding staan met de kosten voor de excursie.
de verzekeringsmaatschappij gaat ook niets vergoeden omdat natuurrampen niet binnen de verzekering vallen.
kortom we dachten vooraf alle risico's te hebben afgedicht met verzekeringen e.d. maar nu blijkt alsnog dat we overal buiten vallen en van die paar honderd euro per boeking niets meer terug zien.
iemand een idee of er op een of andere manier nog ergens iets terug te halen is?