Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
detail0708 - 10-09-2015 21:17:43
Geldzaken & Recht

Al 10 jaar afbetalen aan deurwaarder

In 2002 hebben wij bij rvs een kredietspaarplan met levensverzekering afgesloten. door financiƫle problemen zijn wij onze verplichtingen niet nagekomen.
vanaf 2005 is de zaak bij een deurwaarder gekomen. wij hebben er voor gekozen om orde te gaan scheppen in de chaos en niet in de schuldsanering te gaan.

sindsdien betalen wij elke maand 300 euro aan de deurwaarder.
in totaal was er een schuld van 15000 euro. wij hebben uitgerekend al 36.000 euro te hebben afbetaald. de schuld bij de deurwaarder is echter nog steeds 12.000 euro door rente.

kan dit zomaar? op deze manier blijft dit ons achtervolgen en kunnen wij niet verder. een rentestop is al eens voorgesteld. zij dan echter volledige inzage in inkomsten en ik heb hier moeite mee.
stom zijn wij geweest dat weet ik. hoe komen we hier echter vanaf?