Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jv
jvangalen - 16-09-2015 14:27:55
Huishouden & Energie

Blokverwarming/Techem

Momenteel huren wij nog een woning via een verhuurder in den haag. de blokverwarming wordt "gecontroleerd" door techem. op de site van kassa zijn er al meerdere onderwerpen over gepasseerd. ook wij ondervinden problemen met techem en diens berekeningen. zo moeten wij over het jaar 2014 + maand december 2013 een totaalbedrag betalen van e2000,-.
aan familie en vrienden hebben wij deze rekening voorgelegd. allen vertellen zij dat dit niet mogelijk is.
ook heb ik gekeken op diverse vergelijkingssites en energieleveranciers. volgens deze zou het beteken dat wij volgens de meeste sites bijna het dubbele aan gas hebben verbruikt. zeker 1000 m3 gas meer dan wat via diverse sites wordt aangegeven.
ook een medewerker van techem heeft aangegeven dat wij drie keer meer verbruiken dan gemiddeld in het blok waar wij wonen. hij vond dit ook een vreemd verschijnsel.

de reden dat ik deze vraag op dit forum stel is omdat ik met de verhuurder niet verder kom en benieuwd ben of er meer slachtoffers zijn over het afgelopen jaar. de verhuurder blijft vertellen dat de cijfers kloppen. ik heb echter, net zoals vele andere, heel erg mijn twijfels over de correctheid van de cijfers.
het gaat niet om een correctie van ongeveer e300,- maar om een correctie van e1400,-.
hopelijk kan een van jullie ons verder helpen om dit rare spel van vreemde cijfers aan het licht te stellen.