Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zw
zwaardvis - 17-09-2015 09:43:20
Computers & Telefonie

Live mail 2012. Outbox naar Postvan UIT

Als je op de nederlandstalige site van microsoft live essentials download krijg je toch standaard de engelse versie. (de optie voor andere talen zit verstopt).
dus per ongeluk de engelse versie van live mail 2012 geinstalleerd. zag dat het niet nederlands was, dus deze weer verwijderd. daarna de nlse versie geinstalleerd. achteraf had dat makkelijker gekund met langselector, maar het probleem waar ik mee zit blijft hetzelfde: postvak uit heet sinds de engelse installatie outbox. alle andere termen zijn nederlands maar outbox krijg ik niet naar postvak uit hernoemd. weet iemand een oplossing? ik zou er wel mee kunnen leven, maar ik heb dit bij een stel 65-plussers geïnstalleerd en die zien toch liever alles in het nederlands...als het niet kan, dan kan het niet, maar als het wel kan zou ik graag weten hoe.