Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ze
zer - 19-09-2015 17:32:25
Elektronica & TV

MediaMarkt Prijsverschil

Eén maand geleden heb ik een televisie gekocht in één van de vestiging van de mediamarkt in nederland. ik heb deze televisie in één keer voor 1369 euro gekocht. drie weken later zie ik op de website van de mediamarkt dat dezelfde televisie voor 120 euro goedkoper gekocht kan worden. ik heb dus contact opgenomen met de mediamarkt en zij vertellen mij dat de prijzen dagelijks kunnen wijzigen, bijvoorbeeld door het aflopen van een tijdelijke actie of cashbacks, of door veranderingen in de markt. verder vertellen ze dat ze op voorhand niet op de hoogte zijn van eventuele prijsaanpassingen.
op de dag dat ik de televisie heb gekocht, ben ik geholpen door een verkoopmedewerker op de vloer. eén van mijn vragen waren of er binnenkort acties op deze televisie waren of dat deze televisie binnen paar maanden afgeprijsd word. hierop werd nee geantwoord. er werd verteld dat deze prijs voor een poosje hanteerbaar blijft voor deze type televisie. ik krijg dus nu te horen dat prijsaanpassingen op voorhand niet bekend zijn, en ik kreeg te horen van de verkoopmedewerker op de vloer dat deze prijs voor een poosje hanteerbaar blijft voor deze type televisie. dit zijn twee totaal verschillende antwoorden. als ik had geweten dat de mediamarkt nu deze prijs zou hebben gehanteerd, zou ik wachten tot de prijs zou veranderen en dan de aankoop hebben gedaan.

mijn vraag is of de mediamarkt mij tegemoet moet komen, zo ja hoe, of heb ik gewoon pech dat ik deze televisie te vroeg heb gekocht?