Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Apetjoek
Apetjoek - 22-09-2015 15:31:10
Voeding & Gezondheid

bezoek huisarts

Hallo, mijn vraag hier is : is het normaal wanneer je een afspraak wilt maken met de huisarts op dinsdag ,vandaag dus, je van de assistente te horen krijgt volgende week woensdag kunt u terecht.
het is een praktijk met twee huisartsen waarvan de een maandag en dinsdag zitting heeft en de andere op donderdag en vrijdag en dan doen ze afwisselend op de woensdag zitting houden van 08.00 uur tot 17.00 uur.
ik kom zelden of bijna nooit bij deze dames alleen als ik echt iets mankeer en heb ook moeten uitleggen wat mijn kwaal is ,dit aan de assistente die later zou terug bellen met een echte datum en tijd daar ze moest overleggen met de huisarts want die beheerd de afspraak agenda.
nu kan ik bijna volledig meegaan met de gedane uitspraken maar 7 dagen wachten voor ik bij haar terecht kan vind ik niet alleen te lang maar ook vreemd.
kan dit een reden zijn om een andere huisarts te zoeken of vinden de forumleden dit een normale gang van zaken.