Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

petra3260
petra3260 - 29-09-2015 15:22:03
Auto & Vervoer

Hoe kunnen mensen met een beperking in Den Haag reizen?

Waarom weigert de ene buschauffeur je wel en de andere niet? zaterdag met een elektrische rolstoel vanuit kijkduin naar den haag gegaan niets aan de hand.
willen we van den haag naar scheveningen worden we 2x geweigerd de eerste keer omdat het een elektrische rolstoel was en de tweede maal ja ik ga de uitrijplank niet uitsteken want ben niet van plan om mijn hele bus kapot te rijden.
de derde bus hebben omstanders gezegd we tillen de rolstoel wel in de bus als ze de uitrijplaat niet uitsteken.
heb vandaag htm gebeld en die zeggen ja we mogen weigeren en dan vraag je waarom staat dat niet op de site bij reizen met een beperking ja dat wisten ze dan niet en dan zeg je helaas dan laatste keer dat we met de bus gaan in den haag dan vragen ze waarom?
hoe wil je dan een keertje naar den haag gaan?
we wonen in brabant maar ik begrijp wel alleen naar scheveningen of den haag zal niet lukken als je met een rolstoel gaat en je moet met de bus mee.
wat kunnen we hier aan doen dat die mensen niet meer geweigerd worden?