Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterts - 03-10-2015 16:09:42
Geldzaken & Recht

Meer dan 1000 Euro onterecht afgesschreven door LEXA

In maart 2013 heb ik lexa(more) opgezegd. maar nog steeds wordt 39 euro per maand afgeschreven. eerst onder een internationale naam die ik verward heb met een van mijn internationale abonnementen. pas twee maanden onder de naam lexa.

ik vraag om terugbetaling. het antwoord is dat ik een vakje heb aangezet om mijn profiel te bewaren. dat kost 39 euro per maand. ik zou er een email van hebben ontvangen. die heb ik niet. lexa wil me die mail niet toesturen.

mijn abonnement is nu stopgezet maar mijn profiel is nog een maand (betaald!) beschikbaar.

het wordt dan nog vreemder!

ik probeer toegang te krijgen tot mijn profiel maar mijn wachtwoord werkt niet. ik kan geen nieuw wachtwoord aanvragen. na aandringen wordt bevestigd dat het profiel eerder al is verwijderd.

ik heb jaren betaald (1170 euro!) voor een profiel dat niet eens meer bestaat en wel degelijk correct is opgezegd.

ik vraag terugbetaling van de bedragen die vanaf maart 2013 zijn betaald. daar komt geen antwoord meer op.

dus vraag ik om een adres en de naam van de verantwoordelijke manager voor lexa/lexamore in nederland. ook hier wordt niet op geantwoord.

als iemand toevallig weet waar nu het bordje lexa (of meetic) nu hangt en wie nu de manager is, help me dan. het pand op de singel is leeg en stefan van den berg is volgens zijn profiel op linkedin geen landen manager meer en is ook niet meer betrokken bij lexa.