Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
carolinebos - 05-10-2015 11:08:44
Geldzaken & Recht

Incassobureau direct justitia NEP?

Dit incassobureau is volledig onvindbaar op het internet,
is dit weer een kwestie van valse e-mails net zo als bij intrum?

geachte mevrouw/heer,
in de bijgevoegde factuur verwijzen wij u naar de eerder ontvangen herinnering(en). wij stellen u hierbij in de gelegenheid om het verschuldigde bedrag van €69,95 met rente binnen 10 dagen te voldoen op ons iban-rekeningnummer nl44 rabo 0588 1476 39 t.n.v. st. derdengelden incassobureau direct justitia b.v. onder vermelding van het referentienummer.
blijft betaling uit, dan zijn wij genoodzaakt onze cliënt te adviseren om over te gaan tot het opstarten van een gerechtelijke procedure. de kosten die hieruit voortvloeien zullen geheel voor uw rekening komen. voor directe betaling en meer informatie over deze vordering gaat u naar onze website www.directjustitia.nl. u kunt hiervoor de gegevens gebruiken die op de factuur staan vermeld. u kunt hier ook terecht voor overige vragen.
hoogachtend,
incassobureau direct justitia b.v.
m. de vries
debiteurenbeheer