Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mar1na - 05-10-2015 16:17:26
Huishouden & Energie

Verkeerden medicijnen van dierenarts

hallo,

ik ben 2 weken geleden met mijn hond naar de dierenarts gegaan omdat ze zo te krabben aan haar oren en inderdaad de diagnose was een oorontsteking aan beide oren. ze kreeg "surolan" voorgeschreven te gebruiken 10 tot 14 dagen maar omdat ze zo erg tegenstribbelden en omdat ze doof was zijn we na een 6 dagen terug gegaan omdat we wilde weten of er geen andere mogelijkheid was dan deze crème.
de dierenarts heeft gekeken en zei ons te stoppen met de medicatie en wat betreft de doofheid dat zou misschien we terug komen maar nu een week later is ze nog steeds doof. nu ben ik op de bijsluiter gaan kijken en ja ik weet het stom, stom, stom, maar staat duidelijk in dat de bijwerking bij oudere honden doofheid kan zijn en ze is 13 jaar dus begrijp ik niet dat die dierenarts dan toch deze medicatie heeft voorgeschreven ik vind dat toch wel een grove fout. mijn vraag is nu heeft iemand suggesties heeft wat ik kan doen of ondernemen???

groetjes mar1na