Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
davey19 - 05-10-2015 17:12:25
Garantie & Verzekeringen

Verzekering keert niet uit

Beste forum leden,
ik heb een vraag waar hopelijk jullie mij een duidelijk antwoord op kunnen geven het gaat om het volgende .
ik heb een aantal maanden geleden een nieuwe verzekering afgesloten voor mijn woonhuis inboedel brand glas noem maar op het complete pakket wat bij een koophuis hoort.
nu heb ik 5 weken geleden een lekkage gehad op zolder waarbij ik aardig wat schade heb opgelopen.
verzekerings expert over de vloer gehad en heeft netjes de schade vast gesteld en ook opgegeven dat het absoluut niet mijn schuld was.
nu vandaag 5-10-2015 word ik gebeld door mijn verzekering ( delta lloyd ). met het volgende.
ik krijg mijn schade niet uitbetaald omdat ik volgens hun met de aanvraag van mijn verzekering niet eerlijk ben geweest omdat ik ooit ( 12-09-2014) geweigerd zou zijn voor een verzekerings aanvraag bij ohra . echter weet ik zelf niets van de afwijzing af en kan het me ook echt niet herinneren.
ik heb ook gewoon eerlijk tegen de schade expert gezegd dat ik eerder schade heb opgegeven bij mijn vorige verzekeraar ( waarom zou ik daar over liegen )
jullie snappen dat ik erg schrok van dat antwoord en even niet weet wie er nu in hun recht staan.
ik wist het echt niet dat ik ooit geweigerd ben voor een woonhuis verzekering.
hun zouden toch ook na moeten trekken of dat ooit gebeurd is en niet naar eerst maanden premie te laten betalen en nu pas met dit argument komen dat ik eigenlijk helemaal niet verzekerd ben.
wie helpt mij met dit probleem??