Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hasselblad - 07-10-2015 18:58:54
Elektronica & TV

sony Z4 tablet

Sony kondigde vanaf mei van dit jaar de nieuwe sony z4 tablet aan. in de diverse promotie filmpjes wordt dit product gepresenteerd inclusief een blue tooth toetsenbord bkb50. sterker nog dit toetsenbord is een deel van de verkoopprijs. op de diverse forums wordt ook nadrukkelijk melding gemaakt dat de sony z4 tablet in europa alleen verkrijgbaar is met dit toetsenbord.na 5 maanden wachten, omdat de z4 tablet tot op de dag van vandaag niet verkrijgbaar is via de webwinkel van sony, heb ik uiteindelijk noodgedwongen de keuze moeten maken om dit poduct elders te kopen.maar hij werd geleverd zonder toetsenbord. bij navraag bij sony blijkt nu opeens dat er 2 versies bestaan, de lte versie met toetsenbord en de wifi versie (welke ik heb gekocht) zonder toetsenbord. sony reageert lacherig "dan had u de sony z4 maar bij ons moeten kopen" en daarmee is volgens sony de kous af. maar ik kan dit product niet kopen bij sony omdat deze niet vooorradig is.

je kunt door je marketingafdeling hele leuke promotiefilmpjes laten maken, maar wees dan ook eerlijk door aan tegeven dat het toestenbord alleen bij de lte versie geleverd word! sony heeft bewust of onbewust zijn potenciele kopers misleid.je hebt als onderneming de juridische verplichting om na te komen wat je de consument beloofd. en je niet te verschuilen achter smoesjes en onwaarheden. sony is geen kleine zelfstandige maar een miljardenbedrijf!
sony moet in deze zijn verantwoordelijk nemen en mij als nog een bijpassend toestenbord leveren.
welke stappen of suggesties kan ik verder nog ondernemen?

met vriendelijke groet,
i.j. bosman