Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
rissiejjj - 09-10-2015 09:29:50
Huishouden & Energie

Spullen niet in eigendom meeverkocht

Wij hebben een tijdje in mijn moeder haar huis gewoond. hierdoor hebben wij destijds een aantal schuttingen gezet welke wij naderhand weer mee zouden nemen naderhand als we onze eigen plek hadden. doordat mijn zus de woning onder leegstand zou huren hebben wij gezegd, we laten het nog even staan en indien verkocht dan halen wij ze op.

nu is de woning aardig snel verkocht en hebben ze onze schuttingen mee verkocht. de koper zegt nu, het staat in het contract dus het is van ons, wij hebben het meegekocht. maar kunnen ze uberhaupt eigendommen van een ander meekopen? de schuttingen zijn namelijk niet in eigendom van de verkoper maar van de dochter van verkoper. wij hebben er geen toestemming voor gegeven dat de schuttingen mee verkocht werden.

zouden het schuttingen voor 2 tientjes zijn van de gamma, geen probleem. maar staat voor veel meer geld. wie staat in het recht en hoe zou dit tot een oplossing kunnen komen?