Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marijke-s - 09-10-2015 12:12:58
Huishouden & Energie

'Plaatsing zonder schade', maar toch schade

Ik heb een keuken laten plaatsen en de monteur heeft heel slecht werk geleverd. s' avonds was hij klaar en hebben wij getekend voor "plaatsing zonder schade". echter de volgende dag bleek dat er bij de plint en in het midden van de keuken kleine hapjes uit de gietvloer waren. omdat ik dat niet heb gezien, heb ik dat de volgende dag gelijk gemeld met de ander schade.
de keukenleverancier wijst de schade echter gewoon af (ik zou het zelf hebben gedaan) omdat ik het de vorige avond niet gezien zou hebben en het dus niet bewezen is dat zij het hebben gedaan. opmerking is wel dat er het een en ander aan de keuken mankeerde door slecht plaatsen van de monteur waardoor je echt kunt zien dat de monteur onbehoorlijk bezig is geweest (koelkast scheef, vaatwasser scheef, plinten vielen onder de keuken uit, water afvoer van de afwasser kon elk moment losbreken van de chiffon, etc.). die schade is wel hersteld. vervolgens heb ik een advocaat gevraagd om de zaak in behandeling te nemen maar de keukenboer reageert gewoon niet. wat kan ik nu het beste doen?