Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ton schaaf
ton schaaf - 13-10-2015 11:01:23
Computers & Telefonie

Installatie Norton 360

Eind oktober 2014 heb ik samen met twee buren norton 360 voor 3 pc’s aangeschaft en via de cd op de drie verschillend computers geïnstalleerd. via internet heb ik op mijn eigen pc het abonnement voor drie pc’s verlengd t/m eind oktober 2016. dit lukte zonder enig probleem.
maar ………, omdat ik nu geen cd heb, verwachtte ik een installatiecode te krijgen, zodat ik ook op de computers van mijn buren norton 360 tot eind oktober 2016 zou kunnen installeren. dit blijkt echter niet het geval. uiteraard heb ik voor drie pc’s betaald.

heeft iemand ervaring met een dergelijke installatie? ik heb nog geen installatiepoging gewaagd op de computers van mijn buren. op de site van symantec kon ik niets m.b.t die installatie vinden.

met vriendelijke groet,

ton schaaf.