Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kb
kbonnier - 25-10-2015 15:46:29
Vrije tijd & Tuin

Zwembadpasje

Wij zijn met zwemlessen voor onze zoon overgestapt van het ene zwembad naar een andere omdat we niet tevreden waren over resultaat en communicatie. nu hadden we een zwempas waarop je geld kon zetten waarmee je handig in de kantine kan betalen, na de uitschrijving stond er nog 35 euro op. toen ik bij de balie kwam om dit terug te vragen gaven ze aan dat ze dat niet deden. het tegoed blijft geldig maar je moet het wel besteden in de kantine.

mijn vraag is, mag het zwembad teruggave weigeren? ik heb aangegeven dat we niet meer gebruik maken van het zwembad en ik dus geen mogelijkheid zie om het bedrag bij hen te besteden. het geld op de pas blijft toch mijn eigendom lijkt me.