Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
breda076 - 25-10-2015 21:07:46
Geldzaken & Recht

vrienden tijdelijk onderdak bieden

Goedenavond,

ik heb de volgende vraag/probleem waar ik graag duidelijkheid over wil. aangezien het op internet niet of te vaag wordt beschreven.

wat zijn de gevolgen voor mij als ik 2 vrienden voor ongeveer 3 maanden onderdak biedt in de vorm van logeren?

ik zit zelf in een koopwoning wat volledig op mijn naam staat en vanuit mijn hypotheek mag ik alleen niet aan onder verhuur doen. hiernaast ontvang ik geen enkele subsidie en heb ik geen andere verplichtingen.

nu zullen die 2 vrienden gewoon op hun ouders adres ingeschreven adres blijven staan. het enige wat hun ontvangen vanuit de belasting is zorgtoeslag. wat betreft de huur zou ik alleen een bijdrage ontvangen voor de stroom enz. de reden dat ze ook bij mij gaan inwonen is omdat ze in december hun eigen appartement uit moeten en nu wachten op een nieuwe woning

hopelijk kunnen jullie me hier duidelijkheid over geven?