Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
vechtertje - 28-10-2015 02:21:38
Geldzaken & Recht

advies over veiling van mijn huis

Hallo ik ben een jonge alleenstaande moeder van 1 kind. 9 jaar terug heb ik een appartement gekocht waar ik de eerste jaren fijn heb gewoond totdat het een afval putje is geworden van rotterdam en het niet meer fijn en veilig is te wonen. ik heb altijd hard gewerkt en wil zoals ieder ander het beste voor mijn kind en verhuizen hoort daar zeker bij. helaas heb ik schulden maar ik heb hulpgezocht en zit nu bijna 3 jaar bij budgetbeheer.

nu ben ik al meer dan 4 jaar bezig mijn huis verkocht te krijgen maar het probleem is dat mijn woning onder water staat en de bank mij geen toestemming geeft om mijn huis te verkopen tenzij ik de restschuld in 1 keer aflos. nu weten zij ook dat ik dat geld niet heb en dat ik geen leningen meer kan afsluiten. ik heb gevraagd of ik mijn huis mag verhuren maar dat mocht ook niet omdat ik geen betaling achterstand heb (belachelijk).

maar ik heb wel een betalingsachterstand bij de vve van ongeveer 5.000 euro en ze hebben beslag gelegd op mijn woning. de bank wilt dit natuurlijk voorkomen en dwingen mij om een betalingsregeling aan te gaan met de deurwaarder maar ze willen mij nergens in tegemoet komen.

ik ben ten einde raad morgen moet ik de bank laten weten of ik een regeling heb getroffen of niet en dan gaan ze over oo andere maatregelen. natuurlijk wil ik geen enorme restschuld maar ik kan hier niet meer blijven wonen, de veiligheid en opvoeding van mijn kind is mij te belangrijk. ik wil eigenlijk het op een veiling laten lopen een ander huis huren en de schuldsanering in. is dit een belachelijk idee? want ik zie geen andere mogelijkheid om te kunnen verhuizen.

alvast bedankt voor de tips!!