Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frank1991 - 30-10-2015 13:40:24
Huishouden & Energie

artikel word niet retour genomen

Ik heb enekel weken geleden een badkamer gekocht bij svea keukens en bad.
ik ben bij hun in de winkel geweest en heb netjes uitgelegd hoe ik mijn badkamer wilde hebben en heb zelf voor alle afmetingen gezorgd.
tijdens het gesprek heb ik de verkoopster aangegeven dat het gaat om een badkamer in een appartement en dat ik niet in de vloer mag breken dit i.v.m. lekkages.
toen we het hadden over een douchebak heb ik specifiek gevraagd of het mogelijk is dat daar de afvoer onderdoor kon zonder dat ik zou moeten gaan breken en ze vertelde me dat dit geen probleem zou zijn.

enkele weken erna toen ik alle spullen binnen had wilde ik gaan beginnen met inbouwen van de badkamer, maar al snel kwam ik erachter dat de desbetreffende douchebak zo goed als plat op de grond zou komen liggen en de afvoer er dus niet onderdoor kon. ik heb toen het besluit genomen om er maar een inloop douche van te maken. alleen zit ik wel met een douchebak te kijken waar ik niks mee kan.
ik heb toen contact opgenomen met svea en gevraagd of de douchebak retour kon. ze vertelde mij dat ze niet zeker wisten of de leverancier de douchebak terug zou nemen omdat de doos open geweest was. ik heb de doos netjes dicht gemaakt zodat nauwelijks te zien was dat de doos opengemaakt was.
na ruim 1 week niks van svea gehoord te hebben ben ik zelf maar bij ze langs gegaan om te vragen hoe het zat met de douchebak. ze vertelde mij toen dat de leverancier de douchebak niet terug kon nemen omdat dit geen voorraad artikel was.

nu zit ik dus met een douchebak opgescheept die ik op hun advies besteld heb.
moeten zij dit product terug nemen vanwege verkeerd advies of trek ik aan het kortste eind.