Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gw
gwoutersen - 02-11-2015 10:51:01
Elektronica & TV

Philips Reviews worden geweigerd

Wij hebben nog maar pas een nieuwe philips 40pfk5300 tv gekocht, na ons door philips gevraagd te zijn om een review op hun site te plaatsen werd ons drie dagen later gemaild dat ie is geweigerd omdat ie niet aan hun richtlijnen voldoet.

mijn vraag: zijn er meer mensen die zulke ervaringen hebben? ik was positief over de beeld en de afwerking maar negatief over het bladeren door de bestanden van een usb stick wat erg traag verloopt. zij vragen toch om mijn mening om hun product te verbeteren. in hun brochures schrijven zij alleen maar hoe geweldig hun product is en als je na de koop laat weten wat er tegenvalt, dan zijn ze niet thuis. misselijk van philips en dat wilde ik hier even laten weten.