Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
laurina2 - 06-11-2015 13:44:43
Auto & Vervoer

Herfst/winter check

Graag zou ik willen weten of een winter check echt nodig is.
mijn brikje "chevrolet matiz "km stand 39000km van eind 2009,is eind mei dit jaar apk gekeurd en had vervanging nodig van wielremcilinders achter.kosten € 214,45
een jaar daarvoor heeft de auto een grote beurt gehad ad € 215, die nog zeker eer ik dit gebruikt heb ( nog15000 km ) te gaan heeft voor een nieuwe grote beurt met de km die ik rijd,is mij toen verteld.
ik heb geen verstand van de techniek van een auto kan er wel heel goed mee rijden ( pas 50 jaar :>)
nu dacht ik langs te kunnen gaan bij de garage voor de ruitensproeiers voor en achter aan te laten vullen.
dat zou € 3 per liter kosten ex werkplaats tarief.
toen werd mij dringend gezegd dat ik echt jaarlijks een kleine beurt moest laten doen ad € 99,waarin dan alles wat nodig was werd vervangen.incl . die herfst/winter check beurt van € 19,95
ben ik nou zo naïef en dom? ik dacht in het uiterste geval een herfst/winter check te laten doen ad € 9,95 bij een andere garage,bij hen kost dat € 19,95.
ik rijd gemiddeld na de laatste grote beurt 2000 km per jaar en zou het ding al lang hebben weg gedaan als er op redelijke loop afstand openbaar vervoer zou zijn.
ben moeilijk ter been en heb de auto dus echt nodig als ik nog buiten wil komen.
de auto loopt prima start zonder problemen nooit wat mee gehad ,snik!:>) ik wilde alleen maar de ruitensproeiers goed werkend houden en krijg dit allemaal aan te horen.
ik begrijp best dat een auto onderhoud nodig heeft en dat doe ik ook braaf maar waarom doe je dan een grote beurt als je daarop elk jaar weer een kleine beurt moet doen.
helluppie,help mij uit de droom(nachtmerrie).

met groet laurina