Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruud_s - 23-11-2015 15:22:20
Computers & Telefonie

Een nieuw beeldscherm kopen voor mijn pc

Ik wil overgaan van windows 7 naar windows 10, maar na op het download icoontje geklikt te hebben krijg ik een melding: "deze pc is niet geschikt voor windows 10. nvidia geforce 6100 nhforce 405. de beeldschermfabrikant heeft uw beeldscherm niet compatibel gemaakt met windows 10."
ik kan nu een nieuw beeldscherm kopen. ik denk aan een iiyama prolite 21 inch. ik herinner me van vroeger dat iiyama een goed merk was. is dit merk nog steeds aan te raden? en ik zal er vast ook wel een nieuwe videokaart bij moeten kopen. op dat punt kan ik wel wat advies gebruiken, wat goed is en waar ik op moet letten. ik heb een acer aspire t180 desktop pc. ik hoop dat iemand me advies kan geven.