Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mo
Monique Loman - 26-11-2015 10:49:30
Huishouden & Energie

Energievergelijken via Gaslicht.com

Zojuist heb ik via gaslicht.com ergieprijzen vergeleken. voor mijn verbruik kwam e-on als goedkoopste leverancier uit de bus. dit scheelde zoveel dat ik mij gelijk wilde aanmelden om over te stappen naar deze leverancier. echter op het moment dat ik klik op de button om me aan te melden, krijg ik de melding dat deze pagina niet beschikbaar is. ik heb nog enkele keren geprobeerd om me toch bij deze energieleverancier aan te melden. maar dat bleek niet mogelijk.
van lieverlee opnieuw de energietarieven vergeleken en wat schetst mijn verbazing: leverancier e-on komt niet langer voor in het rijtje van goedkoopste leveranciers (en dit alles binnen 5 minuten). de nu voor mij goedkoopste leveranciers is € 22,- duurder. ik voel mij belazerd en vraag mij af of dit ook zo maar kan/mag. is toch raar om midden op de dag om 10.15 de tarieven aan te passen? (ik heb toevallig van het aanbod van gaslicht.com printscreens gemaakt dus kan e.e.a. ook aantonen).