Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
meneerlex - 26-11-2015 12:53:57
Geldzaken & Recht

prijs gewonnen maar sponsor houdt zich niet aan voorwaarden

Hallo,

ik heb bij een fotowedstrijd van een bekend natuurblad een hoofdprijs gewonnen, een reischeque (ter waarde van 1400 euro) van een bedrijf dat reizen organiseert. in de voorwaarden van de wedstrijd staat letterlijk dat de winnaar een reis mag uit kiezen uit het gehele aanbod van het bedrijf. nu wil ik graag een individuele reis, deze worden ook aangeboden op de website, maar de reisorganisatie wil dat ik alleen maar uit de groepsreizen mag kiezen. ik kan uit hun groepsreizen aanbod geen keuze maken omdat ik door mijn werk in het basisonderwijs gebonden ben aan de schoolvakanties. en juist in die periodes hebben ze geen reizen binnen het budget. nu kan ik dus niets met mijn prijs.
ik heb dit zowel bij het organiserende natuurblad als bij de reisorganisatie aangekaart maar beide houden vol.

mijn vraag is nu, kan ik de reisorganisatie dwingen zich aan de voorwaarden te houden? en hoe doe ik dat? of kan ik moet ik de hulp van bijvoorbeeld rechtsbijstand inschakelen?