Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wj
wjkoops - 30-11-2015 21:49:15
Geldzaken & Recht

Belgische Post

Op 9 oktober j.l. is er een pakket verstuurd vanuit amerika naar nederland. dit pakket is per ongeluk vanuit schiphol in belgie beland op de douane. daar is het pakket 12 oktober j.l. vrij gegeven aan de belgische post om af te leveren. echter vanaf ontbreekt ieder spoor, de belgische post beweerd dat het om een retour zending gaat en dat het pakket retour is naar amerika. echter worden retourpakketten volgens de post niet gescanned, raar. dus nu zijn we bijna 2 maand verder en is het pakket nog steeds spoorloos.

de belgische post wijst nu naar usps, en dat usps verantwoordelijk is vanaf zending tot bezorging. echter zegt usps dat retour zendingen ook moeten worden gescannend en dat zij ook niet beter weten dan dat het pakket 12 oktober is vrijgegeven door de belgische douane.

verder zegt usps dat als het pakket daadwerkelijk 12 oktober jl retour zou zijn gestuurd dat al lang gemeld moest zijn door de amerikaanse douane.

heeft iemand hier ervaring mee?