Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ta
Tamara H-yan - 13-04-2023 13:26:17
Winkels & Webshops

Luxplus, oplichters?

goedendag,



hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voordat luxplus opgeheven kan worden? ze hebben een systeem rondom fraude gecreëerd.



in de kleine letters van de voorwaardes vermelden ze dat bij aanschaf van een product mensen vastzitten aan een abonnement (ze verkopen gezichtsverzorgingsproducten en cosmetica met prijzen variërend van 1 euro tot +20.) 

aan de recensies te zien op internet zijn hier veel mensen de dupe van geworden. luxplus weet waar ze mee bezig zijn om mensen mee op te lichten. 



in 2020 heb ik een derma roller van €10 aangeschaft via luxplus. zojuist 3 jaar later een incasso van de deurwaarder met een bedrag van €58. nu zie ik dat er ongevraagd elke maand €8.95 aan abonnementskosten is afgeschreven voor een abonnement waar ik niks vanaf wist. 



meer dan 100 mensen hebben exact hetzelfde meegemaakt en laten recensies achter op internet. 



tevens is luxplus natuurlijk onbereikbaar met een automatisch bandje via het nummer op de website. 1 uur en 16 minuten aan de lijn gehangen om precies te zijn met geen gehoor. ook reageren ze op geen enkele mail. en een fictieve 'lidmaatschap' opzeggen is ook niet mogelijk via geen enkele weg. 



ik kan geen kant meer op, hoe kan dit bedrijf nog bestaan?


 


met vriendelijke groet, 

tamara h-yan