Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ga
Gargamel1900 - 19-12-2023 17:43:48
Computers & Telefonie

GSMWEB.NL misleid klanten door buitenlandse toestellen te leveren bij aktie's

Recent was er bij samsung een aktie waarbij je bij aankoop van bepaalde produkten een samsung tablad werd beloofd. het produkt in mijn geval was bij aankoop samsung s23 ultra die ik kocht bij gsmweb.nl met een factuur van 2 oktober 2023 (de dag dat deze aktie inging). gsmweb.nl maakte voor deze promotie reclame op hun site bij dit toestel. ik heb alles ingestuurd zoals van samsung nodig was. na 5 weken ontvang ik van samsung een afwijzijzing dat ik hellaas de tablad niet krijg, reden toestel is niet gekocht bij een nederlands bedrijf. nadien zegt samsung dat het door gsmweb.nl geleverde toestel niet meedoet daar dit in mijn geval een toestel is dat voor de spaanse markt bestemd is en dat ik me maar tot gsmweb.nl moet wenden. dat heb ik gedaan maar daar willen ze nergens van weten maar ze geven wel toe dat ze buitenlandse toestelen leveren.
had ik dat eerder geweten dan had ik bij dat bedrijf nooit een toestel gekocht (zal dat nu ook nooit meer doen). het  bedrijf gsmweb.nl misleid klanten met dergelijke akties daar ze weten dat hun toestelen niet voldoen voor dergelijke akties.  wie heeft deze ervaring ook met gsmweb.nl , een toestel gekocht en dat je van samsung het beloofde promotie produkt niet levert daar je geen nederlands toestel is gelevert.