Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ga
garayuk - 08-03-2024 15:58:26
Geldzaken & Recht

Tijdelijk noodfonds energie

Mijn aanvraag voor het tijdelijknoodfonds energie is afgewezen door een fout in de inkomensgegevens. na mijn protest stuurde ze mij een mail voor een herbeoordeling aan te vragen. naast diverse gegevens wilden ze ook je nikomensverklaringen van debelasting over 2021 - 2022  en 2023.   omdat ik belastingaangifte moest doen moest ik op 1 maart al aangifte doen en dan zou de belastingdienst vóór 15 maart mijn inkomnsverklaring downloadbaar hebben. (volgens de belastingtelefoon een kul verhaal omdat 2.000.000 mensen
op 1 maart aangifte deden en niet ik alleen)  volgens het noodfonds was het na 15 maart niet meer mogelijk om een herbeoordeling aan te vragen. alvast alles opsuren en dat ene later "was helaas ook niet mogelijk" . de aanvraag opnieuw invullen ook niet. 
nu dreig ik tussen wal en schip te vallen omdat enerzijds (begrijpelijk) de belastingdienst meer te doen heeft dan alleen mijn aangifte
met spoed te verwerken en anderzijds omdat het noodfonds stelt dat na 15 maart een herbeoordeling niet meer mogelijk is, terwijl ze kunnen weten dat vele miljoenen mensen aangifte moeten doen en dus niet op tijd hun inkomensverklaring 2023 kunnen aanleveren.
aanvragen voor het noodfonds kunnen tot 31 maart worden aangevraagd, maar wat als bij fouten dan niet meer een herbeoordeling kan worden aangevraagd. moet ik dit alles gewoon accepteren of is er een mogelijkheid om bezwaar te maken over die vreemde 15 maart stelling?