Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mi
Michelle385 - 14-03-2024 23:45:43
Geldzaken & Recht

Niet tijdig afzeggen: kosten voor afspraak

goedenavond allemaal,

ik ben zwanger en heb mij aangemeld bij een kraamzorg organisatie. deze organisatie mailde mij onlangs met een afspraak bevestiging. ik was hier verbaasd over, want datum en tijd waren niet met mij overlegd/afgestemd. onderaan de mail stond dat de medewerker 'kostbare tijd' voor mij reserveerde en dat ze ervan uit gingen dat ik aanwezig zou zijn bij het gesprek. als het niet uitkwam, dan moest ik dat uiterlijk 24 uur van tevoren melden, anders zouden er kosten (75 euro) in rekening worden gebracht. 



datum en tijd kwamen mij niet uit, dus ik heb de organisatie benaderd voor een nieuwe afspraak. de medewerkster zei aan de telefoon dat de mail een afspraak voorstel betrof (wat nergens in de mail vermeld stond).



nu snap ik dat er kosten in rekening worden gebracht, wanneer ik afwezig zou zijn bij een afspraak waar ik zelf mee ingestemd zou hebben. maar mogen er kosten in rekening worden gebracht, wanneer je afwezig bent bij een eenzijdig ingeplande afspraak (of in dit geval ingepland afspraak voorstel)? 

alvast bedankt voor jullie reacties!