Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoom1
zoom1 - 16-04-2024 17:31:13
Computers & Telefonie

Belkin usb-c koptelefoon aan Samsung Galaxy A52s 5G werkt ineens niet meer

Op 19 feb 2024 heb ik belkin g3h0002 usb-c headset met bel functie gekocht. meteen na inpluggen in mijn mobiele telefoon, de samsung galaxy a52s 5g werkte hij meteen feilloos. echter zo'n 2 weken geleden deed hij het ineens niet helemaal meer.
dwz ik hoorde nog wel het audio van de npo radio1 live stream, maar ik kon het volume niveau met de knopjes aan de kabel van de headset  niet meer veranderen. en nadat ik een telefoontje kreeg, merkte ik dat ik welliswaar mijn belpartner kon horen, maar de belpartner mij niet meer.
vandaag heb ik dat even getest door naar mijn vaste telefoon te bellen, en inderdaad hoorde ik daar alleen een soort bromgeluid.
zonder headset aan mijn mobiele telefoon kan ik wel gewoon zonder problemen bellen met galaxy a52s 5g.
ik heb op internet al gezocht. op de supportsite van belkin vind ik niks, en ik kan ze niet bereiken via hun 0900 nummer en ook niet via hun live chat. die stond een uur in de wacht zonder dat er iemand kwam...
weet iemand raad?