Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ji
jimace - 18-04-2024 19:59:56
Geldzaken & Recht

Probleem bij pakket bezorgen door DPD

Ik heb een cdi (brommer onderdeel) besteld en deze zou dpd bezorgen. echter is de cdi nooit afgelevert alleen de verpakking zat in de brievenbus. en daar gaat het in onze ogen mis, omdat dit geen brievenbus pakket was. de afmetingen van de cdi zie foto zijn groter dan die van onze brievenbus. wij hebben natuurlijk direct contact gehad met dpd maar zij geven de leverancier de schuld omdat het pakket niet traceerbaar was. maar dat is natuurlijk gewoon het probleem afschuiven en niet het nemen van hun eigen verantwoodelijkheid. 

dpd had gewoon moeten aanbellen en / of het pakketje bij de buren moeten afgeven, om het simpele feit dat het geen brievnbus pakketje was.
nu hebben wij alleen de verpakking ontvangen en niet de inhoud. wij zijn nu gedupeert voor 45 euro. wat dat zijn de kosten van een cdi.
wie kan ons adviseren om deze kosten toch verhaald te krijgen op dpd? 

in de tussentijd gaan wij natuurlijk niets meer laten bezorgen door dpd.