Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Morgen in Kassa

01-10-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
73 keer bekeken
  •  
4234293.jpg
Welke brandstof is het meest voordelig voor uw auto? Kassa zet alle voor- en nadelen van benzine, diesel en LPG op een rijtje. Verder, het belastingstelsel voor auto’s gaat helemaal op de schop. Wat betekent dat allemaal concreet voor de weggebruiker? En het Bel-me-niet-Register is een groot succes, maar daarmee is wel een probleem in de wereld geholpen: verkoop aan de deur!
Welke brandstof is het meest voordelig voor uw auto? Kassa zet alle voor- en nadelen van benzine, diesel en LPG op een rijtje. Verder heeft Kassa samen met United Consumers een rekenmodel ontwikkelt zodat iedereen voor zichzelf kan nagaan welke brandstof de beste keus is (dus precies op je eigen situatie toegesneden).
En het belastingstelsel voor auto’s gaat helemaal op de schop. Vanaf 2010 gaat de vervuiler betalen. Wat betekent dat allemaal concreet voor de weggebruiker?
En het Bel-me-niet-Register is een groot succes, maar daarmee is wel een probleem in de wereld geholpen: verkoop aan de deur!
Kassa: zaterdag om VIJF VOOR ZEVEN op Nederland 1.

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!