Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Steeds meer bijwerkingen bekend bij maagzuurremmers

17-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
168 keer bekeken
  •  
930x520_pillen
Zaterdag besteden we aandacht aan beleggen. Hoe haal je meer rendement uit je spaargeld? Verder hebben we het over maagzuurremmers. Ze zijn overal verkrijgbaar, maar er worden steeds meer bijwerkingen bekend.
Steeds meer bijwerkingen bekend bij maagzuurremmers
Vroeger werden maagzuurremmers door de arts voorgeschreven, tegenwoordig zijn ze overal verkrijgbaar. Bij de drogist, in de supermarkt en zelfs bij benzinestations. Daardoor behoren ze inmiddels tot de meest verkochte geneesmiddelen. Maar maagzuurremmers zijn allesbehalve snoepjes. Er worden namelijk steeds meer bijwerkingen bekend. Hoe zit dat precies?
Hoe haal je meer rendement uit je spaargeld?
De spaarrente is historisch laag. We bespreken hoe je het meest rendement kunt halen uit je spaargeld. Door bijvoorbeeld je spaargeld op een deposito te zetten, af te lossen op de hypotheek of te beleggen in oldtimers of horloges.
De Maand van het Bewegen
De Maand van het Bewegen is halverwege en ons kantoor in Utrecht heeft de smaak goed te pakken. Deze week zien we mooie initiatieven elders in het land; van dagelijkse beweeglessen op een VMBO-school tot het vitaalste bedrijf van de provincie Zuid-Holland. Let’s go!
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter  voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram !
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!