Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Honderden gedupeerden door niet geleverd product van Nonstopplayer

14-04-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
114 keer bekeken
  •  
televisie tv 930 x 310
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan Nonstopplayer. Veel mensen hebben betaald voor een kastje waarop je films en series kunt streamen. Maar er wordt geen kastje geleverd en het geld is weg. Verder hebben we het over het toenemende datagebruik en wat dat doet voor het milieu. En het hooikoortsseizoen is weer begonnen! Wat kun je tegen hooikoorts doen?
Honderden gedupeerden door niet geleverd product van Nonstopplayer
Het bedrijf Nonstopplayer verkoopt kastjes waarmee je voor een eenmalig vast bedrag onbeperkt series en films kunt kijken. Belofte: binnen enkele werkdagen wordt het kastje geleverd. Maar klanten ontvangen niks, horen niks en krijgen geen geld terug.
Is het toenemende datagebruik slecht voor het milieu?
Het toenemende datagebruik slurpt al onze energie op, waarschuwen deskundigen. Online diensten zouden daarom meer gebruik moeten van duurzame energie. Maar bedrijven zoals Twitter en Netflix hebben daar vooralsnog geen boodschap aan. Waarom niet? En wat kunnen internetgebruikers en online aanbieders doen om milieubewuster bezig te zijn?
Wat kun je doen tegen hooikoorts?
De lente is begonnen en dat betekent dat we middenin het hooikoortsseizoen zitten. Momenteel hebben mensen vooral lasten van de katjes die van berken vallen, maar over enkele weken start ook het grasseizoen. Wat is hooikoorts eigenlijk? En er zijn zoveel middeltjes op de markt, welke moeten we nu eigenlijk hebben?
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram !
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!