Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Ziggo worstelt met Game of Thrones

18-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ziggo 930x520
De eerste aflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones is maandagavond ,,nog niet overal” in Nederland te zien. De aflevering zou maandag vanaf 21.00 uur online staan.
Plus abonnement
,,We werken hard aan een oplossing”, belooft Ziggo op Twitter. De serie kan alleen worden gezien door abonnees die extra betalen voor een zogenoemd plus-abonnement. Volgens Ziggo hebben ,,enkele honderdduizenden abonnees" dit Movies&Series XL- pakket. Hoeveel mensen hiervan de populaire serie niet kunnen bekijken, weet Ziggo niet.
HBO Amerika overbelast
Op sociale media wordt maandag veelvuldig geklaagd over het euvel. He is niet duidelijk wat de oorzaak is, wanneer de problemen verholpen zijn en wanneer Ziggo-klanten de aflevering kunnen zien. HBO Amerika had zondagavond problemen met overbelaste servers toen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen werd uitgezonden. Op sociale media regende het toen klachten over de bereikbaarheid van de servers. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!