Terug naar het profiel
Antwoorden gegeven door: m123
-
DatumVraagAntwoordBekijk
-
Jul 8, 2014 om 01:58Hoelang duurt een overboeking?"Een zes jaar oud topic?"
Precies! Een bijna 6 jaar oud en nog steeds geen verbetering bij de Rabo en dus nog steeds actueel. Heeft u wellicht ook nog iets inhoudelijks te melden? -
Jul 7, 2014 om 22:05Hoelang duurt een overboeking?"Immers de Rabobank betaalt pas op de volgende werkdag aan de bank van de begunstigde. Tot deze dag blijft het geld valutair op uw rekening staan. "
Hoezo 'immers'? Wat ouderwets. Lijkt wel de 20e eeuw!
Zeker nu in 2014.
Uw bewering dat het geld valutair op de rekening blijft staan, lijkt mij incorrect; ik heb een aantal uur geleden geld overgemaakt van de Rabo naar een andere bank. Het is er wel direct af maar het is er niet direct bij, bij die andere bank. Ik kan niet anders concluderen dan dat men dan toch intern rente verdient op deze manier. Maar goed, ik blijft toch niet bij de Rabo want ze financiëren legbatterijen die eieren produceren met stempel 1 of zelfs nog hoger (alleen stempel 0 is m.i. acceptabel).
Quote: "Met name Rabobank en ING investeren miljarden euro's in de kippenkooien die in Europa verboden zijn omdat ze dierenleed veroorzaken. Dat zegt dierenorganisatie Wakker Dier in een maandag gepubliceerd rapport. Rabobank zou onder meer investeren in het Thaise CPF, dat in China jaarlijks drie miljoen hennen produceert op een oppervlakte van zo'n vierhonderd vierkante centimeter per kip. In Europa moet een kip minstens dubbel zo veel ruimte krijgen. Legbatterijen zijn er sinds twee jaar verboden." -
Mar 16, 2013 om 06:25Ceramicore[quote=valerius-2 schreef op vrijdag 26 okt 2012, 17:23]Als ik per ongeluk naar teleshopping kijk, is mijn mening, dan hoe bestaat dat een mens dat alle maal voor zoete koek aanneemt.
Er is (specifiek in dit voorbeeld) een verschil tussen iets voor zoete koek aannemen, en denken dat het 'in ieder geval beter zal zijn dan een (giftige stoffen producerende) Teflon-pan'.
[quote]Als ik al die dingen dan verder zit te bekijken dan zie ik ergens dat men in de maling wordt genomen.
Noem mij een reclame waarin _niet_ wordt overdreven? Online, offline...
[quote]Hoe kan een oed product zich beter verkopen in een winkel als het werkelijk zo'n uitvinding is.
Ik geloof dat u 'goed product bedoelt. De zin snap ik niet: als een product goed is, is het toch logisch dat het beter verkoopt? (Beter dan wat, bedoelt u trouwens?)
[quote]Reken maar dat wat u ziet zeer lang geoefendt is door goede acteurs.
Als ik iemand met de hamer op de platte bodem zie meppen, kan ik dat geen goede acteur noemen. Als ik iemand een pan zie ombuigen, kan ik dat geen goede acteur noemen. Dat lukt alleen met echt hele slechte pannen / camping-pannetjes. Als die meneer zegt dat je je handen niet brandt aan deze 'speciale' pan, kan ik hem geen goede acteur noemen. Ik ben in mijn leven nog nooit een pan tegengekomen waarbij de steel heet werd. Het lijkt meer op 't noemen van iets wat al honderd jaar doodnormaal is. Om maar zoveel mogelijk 'voordelen' t.o.v. andere pannen te kunnen noemen. Een stoomgaatje in 't deksel is ook al jáááren volstrekt normaal.
Het maakt niet uit hoe slecht een pan is: als je met een hamer op de platte bodem slaat: hoe zou dat in vredesnaam de boel kunnen beschadigen? Bovendien heeft men een paar seconden later alweer een ander camerastandpunt genomen, waardoor het niet zeker is dat verderop in het fimpje nog steeds dezelfde pan wordt gebruikt. Zo ook bij het schoonmaken e.d: steeds wordt er weer een ander camerastandpunt genomen waardoor niets zeker is.
Belangrijkste vraag voor mij: is 't inderdaad zo dat een Teflon-pan (veel) meer schadelijke gassen of moleculen afgeeft dan een pan met ceramische laag? Zoals ik uit bovenstaande reacties begrijp, is ook de ceramische laag slijtagegevoelig. Je mag er immers niet met metalen voorwerpen in werken. Wat is dan uberhaupt 't verschil (qua slijtage) met een Teflon-pan?
Is het eten van keramiek gezonder dan het eten van Teflon? En ontstaan er geen giftige gassen bij het gebruiken van een ceramische pan?
Verder een belangrijke vraag: gaat de pan oneindig mee als je geen metalen voorwerpen in de pan gebruikt?
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/25353-het-gevaar-van-teflon-en-antiaanbaklagen.html
Hoe kan je zien of de Teflon-laag zodanig beschadigd is dat je hem niet meer moet gebruiken? Volgens mij heeft de laag daaronder doorgaans ongeveer dezelfde kleur. (Met opzet, waarschijnlijk...)
http://tuberose.com/Teflon.html:
"The only healthy surfaces to cook on are cast iron, and Pyrex glass (but Pyrex glass needs a flame deflector for gas stovetop use)."
Pannen met een ceramische laag worden hier nog niet genoemd.