pi
door pieterjk Feb 10, 2016 om 22:41
Auto & vervoer

Navigatiekaarten van Toyota

ik heb begin januari 2016 een nieuwe Toyota gekocht waarin hun navigatie systeem zit. De eerste week heb ik bijna niets gereden omdat het weer nog al slecht was. Toen ik hem wilde instellen op mijn huis adres klopte dat niet als je de plaats bepaling ziet dan sta ik op de oprit van de overburen.
Toyota stelt dat de kaart 1x per half jaar wordt geupdate dat kan volgens miij niet kloppen want de kaartleverancier (heeft een gratis App voor anndroid) is wel nauwkeurig. ik ben er al mee bij de garage geweest en heb er met toyota per email over geklaagd zonder enig resultaat anders dan een paar smoezen.
Zo komt het adres van mijn zoon niet voor (het bestaat niet) bij Toyota terwijl de straat al meer dan 2 jaar bestaat, hier is lokaal een rotonde met 4 aansluiting ruim 10 jaar geleden aangelegt volgt Toyota zijn het er 3. en zo kan ik nog wel even door gaan.
De meerprijs voor dit complete systeem Radio / Internet en Navigatie is bijna 200 euro. Er wordt de koper, mij dus, op geen enkele wijze gewaarschuwd voor de slechte kwaliteit van de kaarten.

mijn vraag is nu wat kan ik doen, ik wil gewoon goede up to date kaarten in het systeem.

902 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Feb 10, 2016 om 22:49
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

U moet bij de autoverkoper zijn voor een update.

aurora1
door aurora1 - Feb 11, 2016 om 01:24
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

En zolang u nog geen goede kaarten heeft kunt u, als u een smartphone heeft daarop een gratis navigatie app installeren zoals MapFactor. Werkt via gps en u kunt dan de gsm opladen/aangesloten laten via de aansteker van de auto.

costnix
door costnix - Feb 11, 2016 om 01:32
2874 Antwoorden / 1 Vragen
0

Dat u uw auto op de oprit van uw buren ziet staan, ligt aan de plaatsbepaling door uw GPS. Deze kan per dag, uur, minuut schelen en is afhandeling van het weer, de hoeveelheid, beton en bomen rondom uw huis.

r.kemperman
door r.kemperman - Feb 11, 2016 om 08:26
423 Antwoorden / 4 Vragen
1

Als ik via de GPS van de iPhone kijk waar mijn vrouw is, dan zit ze altijd bij de alleenstaande buurman. 
Gelukkig ben ik niet jalours

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rob Vera - Mar 9, 2024 om 18:14
Computers & telefonie

Kan ISP Tweak het contract ontbinden met berekening in eigen voordeel?

Beste Kassa,

nu al een aantal jaar heb ik een internet glasvezel abonnement bij Tweak.  Nu Tweak is overgenomen door Odido kreeg ik een email dat Tweak mijn abonnementscontract wil ontbinden en mezelf bij Odido moet aanmelden. 
Het betreft een abonnementsvorm welke ik per jaar betaal (gezien het voordeel van 10 euro per maand).  In de afwikkeling wil Tweak mij nu met terugwe ... Lees meer

Edouardus
Edouardus - Apr 21, 2024 om 14:27
Voeding & gezondheid

Schuursponsjes en micro-plastic

Bij het doen van de vaatwas gebruikten we altijd een schuursponsje met een blauwe toplaag, gekocht bij een van de grootgrutters van Nederland. Je hebt ze ook met een groene toplaag. Sinds een paar maanden gebruiken we hiervoor een wit afwasteiltje. Bij het ledigen van dit witte teiltje zag ik allemaal heel kleine blauwe plastic deeltjes in het laatste afwaswater zweven en op de boden drijven. Ni ... Lees meer

wi
wiyo - Apr 24, 2024 om 09:54
Huishouden & energie

Gewoon energie schandalig

Nadat ik op 14 februari 2024 telefonisch was benaderd heb ik 16 februari  per mail en herroepingsformulier laten weten dat ik geen gebruik maak van hun aanbod.  Op 16-02 ontving ik een mail om 09.14 uur, Je hebt het herroepingsformulier van Gewoon Energie ingevuld. Als je binnen de bedenktermijn het formulier hebt ingezonden kunnen wij gewoon altijd je annulering verwerken zonder gedoe. We ... Lees meer