tu
door tulpje Aug 18, 2005 om 12:41
Computers & telefonie

Aanmelden msn messenger

ik heb een probleem. als ik mijn pc aanzet dan hoort normaal gesproken msn messenger zich aan te melden. dit gebeurt ook maar krijgt iedere keer geen verbinding ik moet het handmatig doen en heb daar minimaal 6 pogingen voor nodig voordat het eindelijk een keer lukt. mijn pc draait op xp en heb messenger 7.0. het gebeurt ook wel eens dat hij zichzelf afmeld. dat is de laatste tijd het geval. voordat die problemen zich voordeden heeft de messenger goed gewerkt. bij een kennis van mij is het zelfde aan de hand alleen het aanmelden lukt helemaal niet. wie kan mij helpen??????

1003 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gr
door gratje3_1 - Aug 18, 2005 om 16:15
11 Antwoorden / 3 Vragen
0

Heb je wel een goede virus scanner op je pc? Dat kan het euvel zijn. controleer je pc op virussen en probeer t dan opnieuw.

tu
door tulpje - Aug 18, 2005 om 16:20
69 Antwoorden / 53 Vragen
0

ik heb een virusscanner op mijn pc of hij goed is weet ik niet het is  macafee 7.0 heb hem laten lopen en geen virussen gevonden. is er soms een betere virusscanner zo ja welke?

dirck
door dirck - Aug 19, 2005 om 09:59
3201 Antwoorden / 3 Vragen
0

Welke versie 7.0 heb je?


Je hebt het vinkje wel geplaatst bij "Automatisch aanmelden toestaan bij verbinding met internet"





En dat afmelden wil nog wel eens gebeuren als de .NET Messenger Service er uit ligt. Wat nog wel eens wil gebeuren.

Maar het kan ook zijn dat je eigen verbinding er vaak uitligt.

Bij kennissen van mij, die Chello hebben gebeurt dat ook regelmatig.

mi
door miek1 - Aug 19, 2005 om 10:53
24 Antwoorden / 1 Vragen
0

Toen ik nog chello had gebeurde dit mij ook regelmatig.


Moest dan de modem soms resetten.


Sinds Planet Internet nergens geen last meer van.


Ik heb er persoonlijk wel voor gekozen om mij handmatig aan te melden en niet elke keer bij opstart van computer (die staat bijna dag en nacht aan trouwens).


Heb ook wel eens geen zin om te MSN of met bepaalde mensen en dan is het wel handig dat ze niet gelijk zien dat je online komt.


 


 


groetjes

tu
door tulpje - Aug 19, 2005 om 16:29
69 Antwoorden / 53 Vragen
0

hoi dirk ik heb de macafee enterprise 7.1.0 erop zitten en heb inderdaad het automatisch aanmelden aangevinkt.  de verbinding met de provider is ook gewoon goed en heb ook het modem gereset   groetjes 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

he
henniev - Apr 16, 2024 om 14:49
Computers & telefonie
Abonnement Red Together Vodafone

Abonnement Red Together Vodafone

Ik heb een mobiel abonnement bij Vodafone Red Together met mijn vrouw als medegebruiker genomen om buitenshuis wifi te hebben en te gebruiken. Nu kwam ik erachter dat Vodafone mijn thuisgebruik van de wifi (deze gebruik ik overig van Ziggo) de mb"s noteert en aftrekt van mijn afgesloten gb contract bij Vodafone.
Bijvoorbeeld: op 02/03/2024 heb ik om 19.23 0,01 mb gebruikt. Hoe dan? als ik en ... Lees meer

na
nanada - Apr 18, 2024 om 12:32
Winkels & webshops

Apparatuur tas blijkt niet waterdicht, website zegt het is waterdicht - heb ik recht op geld terug?

Hai. Ik heb bij een winkel voor dj benodigheden [edit-red.] een tas gekocht voor dj apparatuur. Volgens de website is de tas waterdicht.

Dat was ie niet. Ik was voor werk op reis en merkte dat de tas niet water dicht is. Ik heb direct gemaild en de situatie uitgelegd.

Ik wil mijn geld terug, want dat ding functioneert niet zoals beloofd en nu doen ze er alles aan om dat dus n ... Lees meer

rosa 60
rosa 60 - Apr 17, 2024 om 21:02
Winkels & webshops

Mag iemand na retour zending en blijkbaar wat stuk gegaan maar eist nu de helft

heb een pakket teruggestuurd binnen 1 uur na levering  heb het naar eer en geweten goed verpakt maar tijdens vervoer is er waarschijnlijk een klein haakje waar op een klein pankje moet rusten stuk gegaan ze zeggen dat ze het nu niet meer kunnen verkopen nou nu een nieuw hangertje met 2 kleine spijkertjes erin en hij is als nieuw  maar hij eist nu de helft van de aankoop 54 euro vindt het nogal w ... Lees meer